Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, sicak asfalt çalismalarinin yani sira deforme olan, bozulan, hasar gören yollarda bakim, onarim, iyilestirme ve düzenleme çalismalarina devam ediyor. 7 aylik sürede 26 bin ton sicak asfalt yama kaplama, 4 bin 992 ton stabilize yol çalismasi yaptiklarini belirten Baskan Kocaispir “Vatandaslarimizin hayatini kolaylastirmak için var gücümüzle çalisiyoruz.” dedi.

 

YÜREGIR’E 26 BIN TON SICAK ASFALT

Yüregir’de yol sorununun tarihe karisacagini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir “Yerel seçimlerin ardindan yaklasik 7 aylik sürede 26 bin ton sicak asfalt yama kaplama, 4 bin 992 ton stabilize yol çalismasi yaptik. Ilçe genelinde yollarda olusan çukurlarin vatandaslarimizi, özellikle sürücülerimizi magdur etmemesi için baslattigimiz yol iyilestirme çalismalarimiz sürüyor.

 Ekiplerimiz, bir taraftan sicak asfalt çalismasi yaparken bir taraftan da öncelikle belirlenen bir program dâhilinde ilçemizdeki yollari tarayip ivedilikle yapilmasi gereken noktalari tespit ederek buralarda asfalt yama çalismasini gerçeklestiriyor.

Bazi mahallelerimizde asfalt yollarin üzerinde meydana gelen çukurlar, trafik konforunu olumsuz etkilerken, sürücülerimize de zor anlar yasatabiliyor. Bu kapsamda baslattigimiz yama çalismalari araliksiz devam ediyor. Çalismalarimizi vatandaslarimizin da memnuniyetle karsiladigini görmek bizleri mutlu ediyor” dedi.


Ulubatli Hasan, Cumhuriyet, Incirlik Cumhuriyet, 19 Mayis, Atakent, Köprülü ve Dogankent Mahallelerinde çalismalarin devam ettigini belirten Baskan Kocaispir “Göreve geldigim günden beri ifade ediyorum. Yüregir’de her kesimin, herkesin belediye baskaniyim. Hangi siyasi görüsten olursa olsun, hangi parti mensubu olursa olsun, hangi mezhepten, mesrepten, kökenden olursa olsun, herkesin belediye baskaniyim. Herkes bizden esit hizmet görecek.” seklinde konustu.